Dit ben ik...

Een heel warm welkom op mijn website. Ik neem je graag mee in mijn wereld van bakken, koken, eten en liefde voor oude spullen. 

Welkom bij Vintage & Pastries

Ik ben Gertjan en woon al enkele jaren in het hart van Nederland, in de Domstad Utrecht.
Op de homepage zul je al vast het een en ander gelezen hebben over mij en mijn liefde voor bakken. Ik houd van veel dingen in het leven: een ver en onbekend land ontdekken, me in een compleet andere wereld van een boek begeven, genieten van de geur van koffie, dromen over nieuwe avonturen die ik aan wil gaan. 

Eén zo'n avontuur ben je nu aan het bekijken. Vintage & Pastries is ontstaan uit een passie voor bakken en mijn liefde voor oude en antieke voorwerpen. Op mijn Instagram account fotografeer ik daarom al mijn producten in een vintage sfeer. Bakken is iets van alle eeuwen.....tijdloos.....

Gertjan Kant Vintage & Pastries Voorstellen

Ik weet niet waarom ik de passie voor bakken en liefde voor oude voorwerpen heb. Misschien ben ik er mee geboren of ergens in mijn leven door geïnspireerd geraakt. Wat ik wel weet is dat ik er ontzettend van kan genieten....met mijn handen door een schaal met bloem en boter gaan....met een garder door een kom met lemon curd roeren....de geur van vers gebakken cake uit de oven.

Het maakt mij erg gelukkig. Ik hoop jou ook....

Gertjan Kant Vintage & Pastries Voorstellen

 

 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Top