High Tea aan huis bestellen


Je kunt tegenwoordig op veel plekken genieten van een heerlijke High Tea. Veel bakkerijen, restaurants en koffiezaakjes bieden het aan. Maar wat als je het liefst thuis een High Tea wilt bestellen en niet zelf in de keuken wilt staan. Samen met je vrienden of vriendinnen, je familie of collega's gezellig in je eigen huis. Dan wordt het lastiger om iets te vinden.

Je komt dan al snel bij cateringbedrijven die een High Tea bij jou thuis bezorgen welke vaak bestaan uit machinaal gemaakte hapjes boordevol suiker en conserveermiddelen.

Het liefst zou je de luxe van een High Tea in een restaurant thuis willen hebben. Bij Vintage & Pastries kun je een High Tea bij jou thuis bestellen die helemaal vers gemaakt is.

Vintage & Pastries bezorgd diverse overheerlijke verse High Tea Boxen aan huis in Hilversum, Utrecht of omgeving.  

 

High Tea Hilversum bestellen High Tea Hilversum bestellen High Tea Hilversum bestellen

 

High Tea in Hilversum bestellen

Vintage & Pastries biedt diverse High Tea Boxen aan die je kunt bestellen voor groepen vanaf acht personen. Woon je in Hilversum, Utrecht of omgeving en wil jij een High Tea bij jou thuis bestellen? Dan ben je aan het juiste adres.

De High Tea Boxen bestaan uit heerlijke vers bereide zoete (en hartige) hapjes. Ook een vegetarische High Tea bestellen is geen probleem. 

Alle High Tea Boxen bestaan uit heerlijk belegde witte en bruine sandwiches. De beste scones van Nederland met clotted cream en jam. Mijn scones zijn boterzacht en het allerlekkerst wanneer je ze warm eet. Lekker met een laagje clotted cream en jam.

 

High Tea Hilversum bestellen

 

Daarnaast krijg je een fles vers geperst sinaasappelsap en diverse soorten losse thee. De jam, clotted cream, thee en sinaasappelsap worden geleverd in originele weckpotten. Heel duurzaam en leuk om te hergebruiken. 

High Tea aankleding Hilversum bestellen High Tea met aankleding Hilversum bestellen High Tea met aankleding Hilversum bestellen

Vintage High Tea aankleding

Maak jouw High Tea nog completer door je tafel aan te kleden met vintage theekopjes en schoteltjes van echt porselein. Zet vintage theepotten op tafel en decoreer je tafel met antieke boeken, etagères, kristallen glazen, kaarsen en antieke decoratie. Zo waan je je in de wereld van de 19e eeuwse gravin van Bedfort, die de High Tea heeft uitgevonden en beroemd heeft gemaakt. 

Bekijk ons hele assortiment verhuur hier.

De zevende gravin van Bedfort had vaak zo'n trek tussen haar lunch en diner dat ze aan het einde van de middag zoete en hartige hapjes liet maken voor bij de thee. Dit bleek zo'n succes te zijn bij de aristocratische vrouwen dat de High Tea al snel aansloeg en een fenomeen werd.

Stap in de voetsporen van de gravin van Bedfort en bestel jouw luxe High Tea aan huis met vintage aankleding en geniet samen met je vrienden, vriendinnen, familie of collega's van een heerlijke High Tea.


Laat een reactie achter


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd