Bezorgen & Ophalen


Bij Vintage & Pastries kun je ervoor kiezen om je bestelling zelf op te komen halen of te laten bezorgen door ons. Op deze pagina lees je hoe dit werkt.

Zelf ophalen in Hilversum

Je kunt ervoor kiezen om je bestelling zelf op te halen in Hilversum. 
Wanneer je voor deze optie kiest kun je bij het aanvragen van de offerte bij de gewenste leverdatum de dag selecteren dat je het op wilt komen halen. Wij zullen dan contact met je opnemen om dit moment te bevestigen. Ook spreken we dan een datum en tijdstip af waarop je de eventueel gehuurde producten terug komt brengen. De verhuurperiode is standaard drie dagen. 

Ophaaltijden
Maandag t/m donderdag tussen 19.00-20.30 uur.
Vrijdag t/m zondag tussen 10.00-20.30 uur.

Ophaaladres
Jacob Catsstraat 70
1215 GA Hilversum

Bezorgen

Producten kunnen ook door ons worden bezorgd. 
De bezorgkosten bedragen standaard €30,- plus €0,68 per gereden kilometer. Reken hiervoor het aantal kilometers tussen ons adres en het bezorgadres en vermenigvuldig x4 voor verhuur en x2 voor een High Tea Box. Dit is inclusief bezorgen en eventueel weer ophalen.

Wanneer je voor deze optie kiest kun je bij het aanvragen van de offerte opgeven dat je de bestelling wilt laten bezorgen en kun je bij de gewenste leverdatum de dag selecteren dat je het bezorgd wilt hebben. Wij zullen dan contact met je opnemen om dit moment te bevestigen. Ook spreken we dan direct een datum en tijdstip af waarop we de gehuurde producten weer op komen halen.
De verhuurperiode is standaard drie dagen. 
Op de offerte zullen de bezorgkosten vermeld staan.