High Tea Hilversum bestellen

High Tea aan huis

Vintage & Pastries bezorgd diverse overheerlijke verse High Tea Boxen aan huis in Hilversum, Utrecht of omgeving.  

Je kunt tegenwoordig op veel plekken een High Tea houden. Veel bakkerijen, restaurants en koffiezaakjes bieden het aan. Maar wat als je het liefst thuis een High Tea wilt bestellen. Samen met je vrienden of vriendinnen, je familie of collega's gezellig in je eigen huis. Dan wordt het lastiger om iets te vinden.

Je komt dan al snel bij cateringbedrijven die een High Tea bij jou thuis bezorgen welke bestaan uit machinaal gemaakte hapjes boordevol suiker en conserveermiddelen.

Het liefst zou je de luxe van een High Tea in een restaurant thuis willen hebben. Bij Vintage & Pastries kun je een High Tea bij jou thuis bestellen die helemaal vers gemaakt is.

High Tea Hilversum bestellen High Tea Hilversum bestellen High Tea Hilversum bestellen

 

High Tea in Hilversum bestellen

Vintage & Pastries biedt diverse High Tea Boxen aan die je kunt bestellen voor groepen vanaf vier personen. Woon je in Hilversum, Utrecht of omgeving en wil jij een High Tea bij jou thuis bestellen? Dan ben je aan het juiste adres.

De High Tea Boxen bestaan uit heerlijke vers bereide zoete (en hartige) hapjes. Ook een vegetarische High Tea bestellen is geen probleem. 

Alle High Tea Boxen bestaan uit heerlijk belegen witte en bruine sandwiches. De beste scones van Nederland met clotted cream en zelfgemaakte jam. Mijn scones zijn boterzacht en het allerlekkerst wanneer je ze warm eet. Lekker met een laagje clotted cream en zelfgemaakte jam. Lees hier alles over hoe je de beste scones kunt maken.

High Tea Hilversum bestellen

Daarnaast krijg je een fles vers geperst sinaasappelsap en diverse soorten losse thee. De jam, clotted cream, thee en sinaasappelsap worden geleverd in originele weckpotten. Heel duurzaam en leuk om te hergebruiken. Weer inleveren tegen €1,- korting is ook een optie.

High Tea Hilversum bestellen High Tea Hilversum bestellen High Tea Hilversum bestellen

Vintage High Tea aankleding

Maak jouw High Tea nog completer door je tafel aan te kleden met vintage theekopjes en schoteltjes van echt porselein. Zet vintage theepotten op tafel en decoreer je tafel met antieke boeken, etagères, kristallen glazen, kaarsen en antieke decoratie. Zo waan je je in de wereld van de 19e eeuwse gravin van Bedfort, die de High Tea heeft uitgevonden en beroemd heeft gemaakt. 

Bekijk hier alle Vintage aankleding

De zevende gravin van Bedfort had vaak zo'n trek tussen haar lunch en diner dat ze aan het einde van de middag zoete en hartige hapjes liet maken voor bij de thee. Dit bleek zo'n succes te zijn bij de aristocratische vrouwen dat de High Tea al snel aansloeg en een fenomeen werd.

Stap in de voetsporen van de gravin van Bedfort en bestel jouw luxe High Tea aan huis met vintage aankleding en geniet samen met je vrienden, vriendinnen, familie of collega's van een heerlijke High Tea.

Bekijk hier alle High Tea Boxen

Top